Çağrı Merkezi: +90 552 526 93 23

2022 Temmuz - Blog

BEBEK ŞAPKA MODELLERİ SEÇERKEN SAĞLIĞI İHMAL ETMEYİN
BEBEK ŞAPKA MODELLERİ SEÇERKEN SAĞLIĞI İHMAL ETMEYİN
Bebeklerimizin sağlığı her şeyden önemli olduğu için beslenme alışkanlıklarına verdiğimiz önem kadar bebeklerimizin ne giyeceği konusunda da aynı titizliği göstermemiz gerekiyor. İster yazın kullanmak için yazlık bebek şapkaları ister unisex şapka çeşitleri olsun mutlaka onların sağlığını düşünerek tercihler yapmamız gerekiyor. Örneğin bebeğiniz için şapka alacaksınız ancak bebek şapka modelleri arasında herhangi bir karara varamadınız veya seçtiğiniz erkek bebek şapka ya da kız bebek şapka seçiminin rengi çok hoşunuza ve almaya karar verdiniz. Peki bebek şapka modelleri için malzeme kalitesini kontrol ettiniz mi? Henüz gelişim aşamasında olan bebeklerin kullanacağı kıyafetlerde en çok dikkat edilmesi gereken malzeme kalitesi olmalıdır. Herkes çocuğunun çok şık olmasını ister ancak bunu isterken çocuklarımızın sağlığını da düşünmek zorundayız. Bu yüzden kalitesinden emin olduktan sonra bebek şapkaları arasında dilediğiniz renge göre seçim yaparsanız çocuğun gelişimi açısından daha sağlıklı olur.
POLO ÇOCUK GİYİM ÜRÜNLERİ İLE SAĞLIK VE RAHATLIK SUNUYOR
POLO ÇOCUK GİYİM ÜRÜNLERİ İLE SAĞLIK VE RAHATLIK SUNUYOR
Polo çocuk giyim, yılların tecrübesi ile her yıl yeni kreasyonlar üreterek, çocuklara şıklığın yanı sıra rahatlık da sunuyor. Tamamen sağlıklı malzemeler kullanılarak üretilen polo ürünlerini güvenerek alabilir, çocuklarınıza gönül rahatlığı ile giydirebilirsiniz.
POLO KIZ ÇOCUK GİYİM
POLO KIZ ÇOCUK GİYİM
Polo kız çocuk giyim ürünleri, özellikle 6-16 arası kategorisinde oldukça popüler. HAUSEkids olarak U.S. Polo ürünlerine duyulan ilgi ile ürün çeşitliliğimizi artırıyor ve kız çocuk giyim adı altında kız çocuk takım, kız çocuk gömlek elbise, kız çocuk pijama, kız çocuk pijama takımı gibi yeni kategorilerimizi de sizlerle buluşturuyoruz. Polo çocuk giyim ürünlerinde özellikle kalite, konfor ve spor-şıklık ön planda. Spor kıyafetlerle de şık olunabileceğini herkese kanıtlayan U.S. Polo, her sezon yenilenen ek koleksiyonları ile alıcısından tam puan alıyor.
KIZ ÇOCUK ŞORT MODELLERİ
KIZ ÇOCUK ŞORT MODELLERİ
Kız çocuk şort modelleri HAUSEkids ile güzel! Yaz ayları ile çocuklarımızın dolapları da dönüşmeye başladı. Kazağın yerini tişört, pantolonun yerini şort aldı. Kız çocuk şort modelleri de mevsimsel olarak rağbet gören kıyafet seçenekleri arasında yerini aldı. Kız çocuk için şort, genç kız şort modelleri için web sitemizi ziyaret edebilir, alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Peki HAUSEkids kız çocuk için şort ürünlerinde nelere dikkat ediyor?
NE TÜR BEBEK KIYAFETLERİ TERCİH ETMELİYİZ?
NE TÜR BEBEK KIYAFETLERİ TERCİH ETMELİYİZ?
Bebek elbise seçimi bebeğinizin sağlığı için büyük öneme sahiptir. Bu sebeple bebekleriniz için kaliteli ve sağlıklı ürünleri tercih etmelisiniz. Bebek elbiseleri , bebeğinizin rahat hareket edebileceği , sağlıklı , doğal kumaşlardan üretilmeli ve alerjen madde ve bakterilerin tutunamayacağı yüzeylere sahip olmalıdır. Bu sayede kullandığınız bebek elbiseleri ile bebeğinizin alerjen ve bakterilerden korunmasını ve seçeceğiniz yüzlerce çeşit bebek elbise modelleri ile bebeğinizin güzelliğine güzellik katmasını sağlayabilirsiniz.
ANNE - KIZ PİJAMA TAKIMI RAHATLIĞI
ANNE - KIZ PİJAMA TAKIMI RAHATLIĞI
Pijama takımı denildiği zaman herkes uykuya yatmadan önce giydiği iki parçadan oluşan alt ve üst kıyafetleri düşünür. Uzun kollu pijama takımı ve kısa kollu pijama takımı olarak bilinen modeller klasiklerin dışına çıkarak birden çok modeli Hausekids pijama kadın kategorisi üzerinden satışa sunmuştur. Oldukça rahat ve kullanışlı olan kadın pijama takımları rahat ve sportif bir tarza sahip olurken düz, çiçekli, desenli, fırfırlı gibi desenleri ile şık yapmayı başarıyor. Ev şıklığını pijama takımları sayesinde sağlayabilmeniz adına HAUSEkids web sitemiz üzerinden uygun fiyatlardan sizlere sunuluyor.
ERKEK BEBEK TULUM MODELLERİ
ERKEK BEBEK TULUM MODELLERİ
HAUSEkids’in erkek bebek tulum kategorisine göz attınız mı? Yetişkinler için kıyafetlerin belki de en önemsenen kısmı belki de görselliğidir. Peki ya bebekler? Konu bebeklere gelince, ilk aşamada onların sağlığı, rahatlığı ve içinde kolay hareket edilen kumaşa sahip parçalar gelir. İşte bu aşamada onlar için en iyi seçenekler arasında, salopet, tulum, peluş tulum bebek kıyafetleri gelir. Erkek bebek salopet, bebeğinizin gün içinde hareketliliğini kısıtlamaz, ona konforlu bir alan sunar. Özellikle üst kısımdan rahatça giydirme çıkarma yapabilir ve ebeveyn olarak siz de erkek bebek salopet tulum ile rahatça bebeğinizin altını değiştirebilirsiniz.
US POLO ÜRÜNLERİ İLE HAUSE KİDS
US POLO ÜRÜNLERİ İLE HAUSE KİDS
Yediden yetmişe herkesin yakından tanıdığı, kalitesiyle ön plana çıkan ve çocukların gözdesi olan Polo ürünler kalitenin bir diğer adresi olan Hause Kids ile buluşuyor. Geniş ürün yelpazesi ve US Polo gibi kaliteli markalar ile iş birliği yapan Hause Kids uygun fiyatlarıyla çocukların, annelerin ve bebeklerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Bayramlarda, özel günlerde veya günlük olarak giyebilecekleri Polo marka ürünler ile çocuklarınızın şık görünmelerini sağlayabilirsiniz.
ÇOCUK MODASINDA KIZ ÇOCUK TULUM ŞIKLIĞI
ÇOCUK MODASINDA KIZ ÇOCUK TULUM ŞIKLIĞI
Çocuk modasının en dikkat çeken ve sevilen ürünlerinin başında gelen tulum, kız çocuklarına şahane bir hava katmaktadır. Kız çocuk tulum şıklığı ile kız çocuklarının dünyasındaki modeller daha da havalı bir görünüme kavuşmaktadır. Kız çocuk için tulum bulmak şimdi çok daha kolay. Gerek mağazalarda gerek online alışverişlerde birbirinden renkli ve şık kız çocuk tulum modelleri oldukça dikkat çekmektedir.
KIZ ÇOCUK EŞOFMAN TAKIMI İLE GÜNLÜK RAHATLIK
KIZ ÇOCUK EŞOFMAN TAKIMI İLE GÜNLÜK RAHATLIK
Eşofman takımları, herkes için en rahat kıyafetlerin başında gelir. Bu durum kız çocuklar için de geçerli olup kız çocuk eşofman takımı ile kızlar günlük hayatta çok daha rahat hareket etmektedirler. Kız çocuk eşofman takımı, okulda, gezmede, günlük hayatta, evde rahatlıkla kız çocukları tarafından kullanılmaktadır. Son yıllarda artan eşofman modası kız çocukların dünyasını da sarmış olup, onlara da renkli ve spor şık bir görüntü katmıştır. Eşofman takımı kız çocukları için her geçen gün farklı renkleri ve modelleri ile yeni tarzlar oluşturmaya devam etmektedir.